Kies voor groei

De kranten kopten het al: ‘Door de hoge inflatie verdampt de waarde van uw geld momenteel als u het op een spaarboekje plaatst. U verliest een stuk aan koopkracht. Wil u dit vermijden, dan moet u uitwijken naar andere producten die u een potentieel hoger rendement bieden.’

Maar hoe gaat u hierbij best te werk? Een vraag die iedereen zich lijkt te stellen, van beginnende tot ervaren beleggers. Het sleutelwoord? Spreiden, in de tijd en over producten heen. Al komt er uiteraard meer bij kijken.

Vandaar dat we u met antwoorden op de meest gestelde vragen, met de voordelen, de valkuilen en de spelregels verder op weg willen helpen. Ons doel? U de juiste richtlijnen aanreiken en u zo in staat stellen om de juiste beslissing te nemen, mét een gerust gemoed. Want uw tevredenheid staat centraal, ook op lange termijn. Op geregelde basis zullen we, inspelend op de actualiteit, u nieuwe inzichten aanreiken.

In dit alles nemen onze financieel adviseurs een centrale plek in. Want zij kennen hun klanten en hun verwachtingen. Aarzel dus zeker niet om een afspraak te maken. Samen met u stippelt hij graag het juiste groeipad uit, op u en uw gezin geënt. En dit stap voor stap. U behoudt het overzicht en bepaalt waar het einddoel ligt, rekening houdend met uw plannen en ook uw risicoappetijt. Daar houden we ons aan.

De keuze is eigenlijk eenvoudig: kiest u voor de zekerheid dat uw spaargeld krimpt of voor de mogelijkheid dat het groeit? Zet samen met ons en met kennis van zaken de juiste stappen in de juiste richting. En vind de antwoorden op uw vragen.