“Met een ‘tweede opinie’ bent u nog zekerder. Overweegt u bijvoorbeeld een switch, en kent u graag mijn mening?  Dan kan u hiervoor uiteraard steeds op mij rekenen. Maak gewoon een afspraak of bel me even op. We overlopen dan alle mogelijkheden en opportuniteiten. Licht minstens 1 maal per jaar uw beleggingsportefeuille grondig door, dan krijgt uw beleggingsstrategie alle kansen.

Ook als u kiest voor de globale beleggingsservice Belfius Personal Global Portfolio blijf ik aan uw zijde. Om u advies te geven en te begeleiden bij de initiële samenstelling. Om daarna samen met u op te volgen. Of om uw digitale reporting te overlopen en de beleggingscommentaar van de beheerder te bespreken, als u hierover vragen hebt.”

Ik hou de touwtjes graag zelf in handen. Hoe kan ik mijn beleggingen opvolgen en bijsturen?

Met de Belfius-apps behoudt u altijd en overal het overzicht, en kan u eenvoudig, snel en veilig bijsturen waar nodig. Kopen, verkopen, zelfs switchen tussen verschillende beleggingsfondsen of een automatisch beleggingsplan openen kan probleemloos.

Kiest u bovendien voor onze globale beleggingsservice Belfius Personal Global Portfolio, dan ontvangt u ook maandelijks een gedetailleerde reporting via onze apps. Ze bevat commentaar van de beheerders, zodat u de evolutie, het hoe en het waarom ook zelf kan volgen. Op die manier krijgt u een ongeziene doorsnede van uw portefeuille. Zo kan u makkelijker meekijken met de beleggingsstrategie.

Switchen tussen fondsen

Wie zijn beleggingsportefeuille geregeld onder de loep neemt, kan hem nu nog makkelijker en sneller beheren. En bovendien goedkoop. Zo kan u bijvoorbeeld via onze online bankservice tussen bijna alle fondsen van Belfius en Candriam switchen. Bij een ‘switch’ verkoopt u een fonds, om meteen daarna in een ander fonds te beleggen. U past uw portefeuille aan volgens de markt, uw behoeftes of om het evenwicht te herstellen. Bovendien geniet u meestal verlaagde kosten in vergelijking met 2 aparte verrichtingen. Het is gemakkelijk, snel en veilig, en goedkoper!

Wanneer een switch?

  • Om te veranderen van strategie of risiconiveau (bv. van een aandelen- naar een obligatiefonds).
  • Om te switchen naar de lock-versie van een fonds dat u in portefeuille hebt, waarbij u een gedeelte van de meerwaarde kan vastklikken of eventueel verlies kan beperken door het instellen van een automatische verkoop.
  • Om fondsen van derden (niet Belfius) te verkopen en te herbeleggen in een Belfius- of Candriam-fonds.

Uw beleggingsoverzicht op uw smartphone: duidelijk en gebruiksvriendelijk

 Uw Beleggingen opvolgen en bijsturen?

Ontdek de Belfius-apps

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save